Препоръки от клиенти

Виктория Колибанекова- Запрянова

Виктория Колибанекова- Запрянова

Булка

Неповторимо, феерично и магично! Напълно се промени обстановката, стана приказно! Благодарим за невероятното осветление! Истински професионалисти! Направихте сватбата ни като от приказките - вълшебна и неповторима! Искрени благодарности❣️❣️❣️.

Mariya Georgieva

Mariya Georgieva

Full time Mom 🤱🥰💜 / Interior Designer 🏗️ 🏚️➡️🏠

Няма как един празник да бъде пълен, без да има подходящо осветление! Атмосферата беше на ниво! Изцяло се промени начинът по който изглеждаше ресторанта! ❤️ Благодаря ви много! 💝 Препоръчвам на всички!

Joro Manolov

Joro Manolov

Bachelor of Arts with Honours In Digital Photography

Страхотна красота. Абсолютни професионалисти. Услуга на световно ниво.

Ventsislav Dimitrov

Ventsislav Dimitrov

Младоженец

Супер професионалисти. Атмосферата, която създадоха на сватбеното ни тържество бе несравнима. Благодарим, че превърнахте нашия сватбен ден в приказка. Уникални!

Denitsa Dimitrova - Dobreva

Denitsa Dimitrova - Dobreva

булка

Да си призная честно бях скептична към парти осветлението, мислех ,че ще е прекалено дискотечно, но напротив получи се много добре! Залата изглеждаше коренно различна, създаде се атмосфера предразполагаща за купони, а и фотографите са доволни!
Не се чудете, става красиво!

Господин Георгиев

Господин Георгиев

младоженец

Атмосферата беше супер различна и дискотечна. Определено осветлението допринесе за още по-красив облик на нашия специален ден. Горещо препоръчваме !!!

Последни събития

Анна и Адриан – 17.07.2021г. – Пасарел Лейк Клуб / Pasarel Lake Club с. Панчарево

Празник на любовта им ❤ Светла радост, сладко опиянение и много емоции на премиерата на Анна & Адриан 😍 Десет часовият сватбен маратон се оказа недостатъчен за щурите приятели и гости 💃 🕺 💑П рекрасни Прочетете повече…